Kızının yanında eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen Emine Bulut cinayetiyle ilgili Türkiye ayağa kalktı. Ünlü ünsüz milyonlarca kişi vahşice işlenen cinayete tepki gösterdi.
O tepkilerden birisi de ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan geldi. Kaya, Twitter’dan paylaştığı mesajda “Durdurun bu cinayetleri artık!” diye seslendi.
Kırıkkale’de işlenen cinayette, 38 yaşındaki Emine Bulut, 6 gün önce eski eşi tarafından 10 yaşındaki kız çocuğunun yanında bıçaklanarak öldürülmüştü. Emine Bulut’un olay anında çekilen son anlarının yer aldığı görüntüler ortaya çıkmıştı. Bulut “Ben ölmek istemiyorum” derken, kızı F.B.B.’nin ise “Anne lütfen ölme” sözleri Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı.
Kaya’nın paylaştığı mesaj bir çok kullanıcı tarafından beğenilerek retweet edildi. İşte o mesaj;
Kutsal olan aile değil,insan yaşamıdır!Engellemeniz gereken boşanmalar değil kadın cinayetleridir!Erkek terörüne de erkek terörü denir,bunu tartışmaya açamayacak kadar çok kayıp verdik!O küçücük kızın gözyaşlarında boğulun..Durdurun bu cinayetleri artık! #EmineBulut