Gel Konuşalım Sunucusu Seda Akgül, Acun Ilıcalı Tarafından Kovulduğunu İddia Etti
TV8’de yayınlanan Gel Konuşalım’ın sunucularından biri olan Seda Akgül, Adnan Oktar’ın popüler müridi Ceylan Özgül’e sorduğu bir soru nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından kovulduğunu iddia etmişti.
Acun Ilıcalı İddiaları Yalanladı
Ancak Acun Ilıcalı en sonunda açıklama yaparak iddiaları yalanladı ve Seda Akgül’ün ekibinin istemediğini söyledi. Ilıcalı, Akgül’ün ayrılmasıyla birlikte Esra Eron’u getirdiğini ve daha sonra Hakan Ural ile anlaşamadığı için ayrıldığını belirtti. Ilıcalı, Akgül’ün mobbing iddialarını ise hemen sildirdiğini söyledi.
Seda Akgül, Acun Ilıcalı’yı Yalanladı
Seda Akgül ise Acun Ilıcalı’nın açıklamalarını yalanlayarak ona karşı çıktı. Akgül, “Benden sonra Esra Eron’u getirdiler, o da Hakan Ural ile anlaşamadı ve bir ay sonra ayrıldı. Sonrasında mobing gibi açıklamalar yaptı ama Acun onları hemen sildirdi” şeklinde konuştu.
Akgül ayrıca ayrılırken ekibiyle birlikte ayrıldığını ve sadece Hakan Ural’ın kanalda kaldığını belirtti.
Seda Akgül, Acun Ilıcalı’nın Kendisine Yönelik Tutumunu Eleştirdi
Seda Akgül, Acun Ilıcalı’nın kendisinden sürekli olarak ‘kadın’ olarak bahsetmesine sert bir şekilde çıkarak “Hayret ya, 25 yaş üstüne kadın diyor muydunuz ya siz?” şeklinde cevap verdi ve özel hayatına da gönderme yaptı.