On Binlerce Kişi Freedom Plaza Meydanı’nda Bir Araya Geldi
Filistin için Amerikalı Müslüman Görev Gücü ve Answer (Savaşı ve Irkçılığı Durdurmak için Şimdi Harekete Geçin) Koalisyonu tarafından organize edilen gösteriler kapsamında on binlerce kişi başkentte Beyaz Saray’ın yanındaki Freedom Plaza Meydanı’nda bir araya geldi.
Hayatını Kaybeden ABD’liler Anıldı
İsrail’in Gazze’ye saldırılarında hayatını kaybeden ABD’lilerin de anıldığı gösteride can kayıplarının durması, kalıcı ve acil ateşkes çağrısı yapıldı.
ABD Başkanı Biden’a Çağrı
Göstericiler, ABD Başkanı Joe Biden’ı İsrail’in Gazze’deki savaşını finanse etmeyi durdurmaya ve Filistin topraklarının işgaline son verilmesini sağlamaya çağırdı.
İsrail’e Sorumluluk Talebi
Gazze’deki insani dramın son bulması için sloganlar atan Filistin yanlısı Amerikalılar ayrıca, İsrail’in eylemlerinden sorumlu tutulması talebinde bulundu.