Dilan Polat’ın Cezaevindeki Mektubu Ortaya Çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat çifti, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma süreci devam ederken, Dilan Polat’ın cezaevinde yazdığı mektup gündeme geldi.
Söylemezsem Olmaz Sunucusu Selen Görgüzel’in Açıklamaları
Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Selen Görgüzel, Dilan Polat’ın dijital fenomen haline gelmesi ve kadınlar tarafından sevilmesinin, ürettiği ürünlerin ve açtığı salonların talep görmesinde hiçbir yanlışlık olmadığını belirtti. Görgüzel, Dilan Polat’ın halk tarafından karşılığını bulmuş bir fenomen olduğunu ve iş insanı olarak başarılı işlere imza attığını ifade etti.
Avukat Feyza Altun’dan Sert Tepki
Dilan Polat hakkında yapılan bu açıklamalara sessiz kalmayan avukat Feyza Altun, “Algı yapıyorlar, her yere para dağıtıyorlar ve kendilerini ifşa eden herkese operasyon yapıyorlar. Bu daha devam edecek. Oğuzhan Uğur ile başladı, sonra benimle devam etti. Seyhan Soylu, Murat Ağırel ve Emrullah Erdinç de sırada. Polatgil ailesi çok tehlikeli, hala yüz binlerce dolarları var. Para ile satın alınamayacak sayısı ülkede azdır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.