Eren Ali Bingöl, Tuzla’da Büyük Bir Zafer Kazandı
31 yaşındaki Eren Ali Bingöl, Tuzla’da oyların %50’sinden fazlasını alarak seçildi. En yakın rakibi AKP’li Şadi Yazıcı’ya 11 puan fark atan Bingöl, seçim zaferini kutladı.
Bingöl, Tuzla’da Değişimi Nasıl Sağladı?
Eren Ali Bingöl, belediye başkanlığını kazanmalarının Tuzlalıların değişim arzusunu yansıttığını belirtti. Bingöl, yıllardır yöneticilerin kulaklarını tıkadığını ve kendilerinin ise halkı dinlediğini vurgulayarak, liyakatli bir ekip ile Tuzla için gerçekçi projeler geliştirdiklerini ifade etti.
AKP Dönemindeki Sorunlar ve Çözüm Yolları
Bingöl, Tuzla’nın en büyük sorununun koku problemleri olduğunu belirtti. Ayrıca trafik sıkışıklığı, altyapı eksiklikleri, sosyal donatı yetersizliği gibi sorunların da bulunduğunu dile getirdi. Ancak, bu sorunları çözmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını vurguladı.
Değişim ve Başarı Yorumu
İstanbul ve Türkiye genelindeki değişimi yorumlarken, Eren Ali Bingöl CHP’nin önemli bir başarı elde ettiğini belirtti. Rakiplerinin halkı dinlemediklerini ve vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmadıklarını söyleyerek, seçimi sokakta kazandıklarını ifade etti.
İleriki Dönem Hedefleri ve Vizyonu
Eren Ali Bingöl, kendini üç beş ayrıcalıklı azınlığa değil, halka hizmet eden bir belediye başkanı olarak anılmak istediğini belirtti.