Arda Güler’in Golü ve Bellingham Tartışması
Real Madrid, Carlo Ancelotti yönetiminde Girona deplasmanında 3-0 galip gelerek LaLiga sezonunu güzel bir sonla tamamladı. Maça ilk 11’de başlayan Arda Güler, sol ayağıyla attığı güzel bir golle dikkatleri üzerine çekti ve öz güven kazandı.
Ancak maç sırasında Arda Güler ile Jude Bellingham arasında saha içinde büyük bir tartışma yaşandığı ortaya çıktı. İspanyol basınından Elconfidencial’de yer alan habere göre, Bellingham, Türk oyuncudan daha fazla agresiflik beklediğini dile getirdi. Ancelotti ve oyuncular arasında mağlubiyetler üzerine yapılan görüşmelerin etkisiyle yaşanan bu tartışma dikkat çekiciydi.
Maç Sonunda Sarılarak Tatlıya Bağladılar
Girona-Real Madrid maçında Bellingham ve Arda oyundan alındıktan sonra yedek kulübesinde birbirlerine sarılarak samimi bir görüntü oluşturdular. Bu sarılmanın, maç sırasındaki tartışmanın yumuşadığını ve ilişkilerin düzeldiğini gösterdiği belirtildi. Olayın yedek kulübesinde tatlıya bağlanması, takım içi ilişkilerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.