Göreve geldiği ilk gün kararlarda boşluklar olduğunu ve belgelerin etrafa saçıldığını söyleyen Torrent, "Rakiplerimizin detaylarını kendimiz anlamaya çalıştık. Bilgisayar yoktu, program yoktu. Akademiden 2 analist getirdik. Oyuncularla ve arkadaşlarla konuşmamız gerekiyordu.Geldikten sonra 9 günde 3 maç oynadık.Ancak bu süre içinde bilgisayar için özel programlar almak zorunda kaldık.5,6 kilo veren oyuncular oldu.Takımı bilirsiniz. İlk üç maçta işler nasıl düştü. Gerçekleri ve ne olduğunu anlatmak için istatistikleri kullanıyorum. Şimdi kaybedebiliriz ama vücutlarımız geri geldi. Son 11 yılda harika takımlarla çalışma fırsatım oldu. .İşte biz de onlarla aynı şeyi yapıyoruz.Burada onlara hem fiziksel hem de taktiksel olarak gösteriyoruz.Bulduğumuz küçük detaylar.Bu önemli nedenden dolayı, hepsi bize bağlı.Bu türe alışamıyorum. Türkiye'de her şey bir günde değişir derler. Bunu betvakti aklımız almıyor. O yüzden burada olmaktan bıkmadım. Galatasaray'da olmaktan onur duyuyorum. Değişmeyen sportif direktör diyorum. 30 gün boyunca ne yapacağımı bilmiyorum. Her gün güç toplamaya çalışıyoruz” dedi.
Çin Süper Ligi'nin 35. haftasında Trabzonspor Başkanı Ahmed Aooğlu, 2021-22 sezonunun bitimine 3 hafta kala şampiyonlarını ilan etmek için yazılı bir mesaj yayınlarken, Fraport TAV Anta Leah Sports ile ortaklıkları 2-2 berabere kaldı.
Trabzonspor şampiyonluğun ardından çok sayıda tebrik mesajı aldı. Şampiyon olduğunu söyleyen Başkan Aooğlu, "Trabzonspor'da kazandığımızı açıkladığımız günden yaklaşık bir gün sonra kişi ve kurumlardan çok sayıda tebrik mesajı aldım.