Eskiden şantiyedeki iskeleler çoğunlukla bambu veya çelik borulardan yapılıyordu ve bu da uzun süre tehlikeli yüksek irtifa olaylarına neden oluyordu. Şimdi, mühendislik inşaat şirketleri, işletmeler, alışveriş merkezleri vb., daha yüksek güvenlik ve daha yüksek inşaat verimliliği ile kullanışlı ve esnek olan ve güvenlik kazalarının oluşumunu etkili bir şekilde azaltan alüminyum iskele mobil platformunu seçmeye başladılar. Urtim sitesi ise kalıp ve iskele üzerinde ileri gelen firmalar arasına giriş yapmıştır. Tüm iskele ve iskele dair ne varsa bünyesinde bulundurmaktadır. Rüzgar perdesi iskelelerin vazgeçilmez ana unsurudur.
Tüm yapı, alüminyum boru biçimli çapraz çubuklar ve çapraz çubuklardan oluşan eksiksiz ve entegre bir yürüme yolu sistemi ve kılavuz çerçeve sistemine monte edilmiş sabit bir merdiven ile donatılmış, güvenli ve sağlamdır. Ek olarak, içeriden uygun bir yürüyüş yolu yapan bir merdiven vardır. Açık pedal tasarımıyla bile mühendislik personeli iskele kılavuz yolundan güvenle yürüyebilir ve devrilme riskini azaltır.
Tüm yapı, alüminyum boru biçimli çapraz çubuklar ve çapraz çubuklardan oluşan eksiksiz ve entegre bir yürüme yolu sistemi ve kılavuz çerçeve sistemine monte edilmiş sabit bir merdiven ile donatılmış, güvenli ve sağlamdır. Tüm inşaata dair kılavuzlara bakabilmek için Urtim sitesini ziyaret edebilirsiniz.
Rüzgâr Perdesi Faydaları
Tasarımında deprem riski ve rüzgâr entegrasyonu. Akustik düzenlemelere uygunluk. Cephenin akustik yalıtımını sağlamak için elemanlar arasındaki contalar akustik köprüleri sınırlamalıdır. Bina için termal yönetmeliklere uygunluk. Kışın sıcaklık kaybını sınırlamalı ve yazın ısıyı düzenlemelidir. Rüzgâr, yağmur suyu ve havaya karşı sızdırmazlık. Rüzgâr perdesinin faydaları çok ve çeşitlidir. Rüzgâr perdesi binanın parlaklığını artırır. Rüzgâr perdesi zaman içindeki dayanıklılığı kanıtlanmıştır. Rüzgâr perdesi yapı içindeki alanı arttırır. Rüzgâr perdesi sistemi yapının toplam ağırlığı açısından kazanç sağlamaktadır. Gerçekten de, yapımında daha az beton kullanılmaktadır.
Bir giydirme cephenin inşası iki aşamada gerçekleştirilir. Rüzgâr perdesi oluşturma teknikleri; bina karkas yapımı. Kafes tipi giydirme cephe, çerçeveyi oluşturan alüminyum profiller monte edilerek oluşturulur. Zarfın yapısı. Her boşluğa masif panel tipi dolgu elemanları veya cam panellerden yapılmış camlar yerleştirilir. İçerideki sıcaklığın düzenlenmesi için izolasyon montajı gereklidir.
Yağmur suyunun girişinden kaçınılmalı ve içerideki su buharının yoğuşması da uygun şekilde yönetilmelidir. Projeniz için rüzgâr perde üreticisini seçmek çok önemlidir. Binanızın yüksekliğine, işlevine, pencere ihtiyacınıza ve kaplama tipine bağlı olarak, giydirme cephe üreticisi ihtiyaçlarınıza uyum sağlayabilmelidir.
Rüzgâr Perdesi Yapısı
Rüzgâr perdesi alüminyum ve cam elemanlardan oluşan yapısı, binanıza sağlamlık ve parlaklık kazandıracaktır. Rüzgâr koruma perdeleri, çevredeki insanları korurken iş güvenliğini, çalışma konforunu ve dolayısıyla verimliliği artıran mükemmel bir güvenlik sistemidir.
Çalışılan katlarda binanın tüm cephesini kaplayan bu sistem, çalışanların yüksek irtifa, rüzgar ve kötü hava koşullarından minimum etki ile çalışmalarını sağlarken, binadan herhangi bir malzemenin düşmesini engelleyerek çevredeki insanları koruyor. Sistem kule vince ihtiyaç duymadan hidrolik ekipmanlarla yükseltilebildiği gibi, istenildiğinde vinçle de yükseltilebilir. Rüzgâr perdesi şantiyeniz için https://urtim.com/tirmanir-sistemler/climbset-ruzgar-perdesi-sistemi/ adresine başvurmaktan çekinmeyin.