9-10-11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek, birbirinden özel atölyeler ve rengarenk stantları ile ziyaretçilere birçok seçenek sunacak olan Şehre Dönüş Festivali; bez çanta, ahşap baskı, kalemlik, seramik figür, saksı, kolye ve anahtarlık boyama atölyeleriyle el becerilerine yönelik etkinlikleri ziyaretçileriyle buluşturacak.
Şehre Dönüş Festivali, üç gün boyunca düzenlenecek birbirinden eğlenceli konserlerle Başkentlilere özel anlar yaşatacak. Festival boyunca her akşam saat 20.00’da gerçekleşecek konserlerde; birinci gün Selçuk Keskingöz, ikinci gün Fresh ve üçüncü gün Terry Jorrys & Coverangers sahne alacak. Konserlerin yanı sıra dj performansları ve mix listeleriyle müziğin gün boyu eşlik edeceği Şehre Dönüş Festivali, Bilkent Center açık otoparkında ziyaretçileriyle bir arada olacak.
Tarih: 9-10-11 Eylül
Yer: Bilkent Center Açık Otopark
Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Hakkında
25 yılı aşkın süredir Bilkent Holding çatısı altında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. Organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla, varlık yönetimi, alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır. Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı İş GYO’ya ait EGE PERLA’nın varlık yönetimini yapmaktadır. İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) terminal ve gemilerindeki ticari alanlar ile İş Portföy Yönetimi A.Ş.’ye ait Manzara Adalar, Narcity ve Bilkent Üniversitesi ticari alanları için kiralama hizmeti vermektedir.